Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΕ με τον διακριτικό τίτλο QS Hellas Ltd ιδρύθηκε τον Αύγουστο 2005 με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης.

Η QS Hellas Ltd παρέχει δραστηριότητες επιθεωρήσεων και ελέγχου σχετικές με τα Πρότυπα ISO καθώς και άλλα Διεθνή Πρότυπα για λογαριασμό της Ελβετικής εταιρείας QS Zurich AG.

Συγκεκριμένα, η QS Hellas Ltd, συνεργάζεται αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο με την Ελβετική εταιρεία πιστοποιήσεων QS Zurich AG η οποία εδρεύει στη Ζυρίχη και διαθέτει διεθνή παρουσία σε 36 χώρες παγκοσμίως, καθιστώντας με τον τρόπο αυτό τα πιστοποιητικά που παρέχουμε αναγνωρίσιμα και αποδεκτά σε όλο τον κόσμο.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Οι επιθεωρητές της QS Hellas Ltd προέρχονται στην πλειοψηφία τους από την τοπική αγορά εργασίας. Διαθέτουν πολυετή επαγγελματική εμπειρία και τίτλους σπουδών σχετικούς με το αντικείμενο που πιστοποιούν.

Η QS Hellas Ltd φροντίζει για τη διαρκή εκπαίδευση τους ώστε να διασφαλίζεται η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται.

Πάγια δέσμευση όλων των επιθεωρητών της QS-Zurich AG είναι η τήρηση του εταιρικού Κώδικα Δεοντολογίας & Εχεμύθειας, οι δε επισημάνσεις τους συνεισφέρουν στην προσπάθεια περαιτέρω ανάπτυξης και βελτίωσης των υπό επιθεώρηση επιχειρήσεων.

Η QS Hellas Ltd, ως μέλος της QS Zurich AG, έχει πρόσβαση παγκοσμίως σε περισσότερους από 60 Lead Auditors, 70 Auditors και 28 Qualified Experts.

Διεθνής Παρουσία

Η QS Zurich AG, ως διαπιστευμένος φορέας πιστοποίησης, παρέχει από το 1998 ολοκληρωμένες υπηρεσίες πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης και Προϊόντων.

Ως ένας από τους πλέον αξιόπιστους διεθνείς Φορείς Ελέγχου και Πιστοποίησης, η QS Zurich AG δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 36 χώρες σε όλο τον κόσμο: Αλβανία, Μπαχρέιν, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βραζιλία, Βουλγαρία, Κίνα, Κροατία, Αίγυπτο, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ινδία, Ινδονησία, Ιράν, Ιταλία, Ιορδανία, Καζακστάν, Κορέα, Κοσσυφοπέδιο, Κουβέιτ, πΓΔΜ, Μαυροβούνιο, Ομάν, Πακιστάν, Πολωνία, Κατάρ, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Σλοβενία, Τουρκία, και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η QS Hellas Ltd, ως μέλος της μεγάλης αυτής οικογένειας, παρέχει εκ μέρους της QS Zurich AG, διαπιστευμένα πιστοποιητικά από τον Ελβετικό Φορέα Διαπίστευσης SAS (Swiss Accreditation Service) ο οποίος είναι μέλος της Ευρωπαικής Συνεργασίας για τη Διαπίστευση ΕΑ (european co-operation for Accreditation), εντεταγμένος στη Συμφωνία Αμοιβαίας Αναγνώρισης MLA (Multilateral Aggreement) και μέλος του οργανισμού IAF (International Accreditation Forum).

Δήλωση Αμεροληψίας

Εμείς, η Διοίκηση, τα μέλη της Επιτροπής για τη διασφάλιση της αμεροληψίας, οι Τεχνικοί Εμπειρογνώμονες της QS Zurich AG, καθώς και οι Επιθεωρητές της QS Hellas Ltd, δηλώνουμε την απόλυτη αμεροληψία μας σε σχέση με την εκτέλεση των καθηκόντων μας. Όλοι μας έχουμε υπογράψει έντυπη δήλωση ανεξαρτησίας, έτσι ώστε η πλήρης και επαληθεύσιμη αμεροληψία να διασφαλίζεται και να αποδεικνύεται ανά πάσα στιγμή στους πελάτες μας σε σχέση με όλες μας τις δραστηριότητες οι οποίες απορρέουν από το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας. Η εφαρμογή και τήρηση της δέσμευσης μας αυτής η οποία καλύπτει τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 17021 ελέγχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τον Ελβετικό Φορέα Διαπίστευσης SAS.